top of page
Karmische banden

Het kan zijn dat er bepaalde hinderlijke energieën bij u zitten waarmee u een negatieve karmische band heeft. Dit betekent dat u in vorige levens een negatieve band met één of meerdere entiteiten heeft opgebouwd. Deze zijn dan nog steeds aan u gebonden, onder andere omdat ze wraak willen.

Een voorbeeld: U heeft in een vorig leven iemand kwaad gedaan. Deze persoon is overleden, maar is nog niet naar het licht gegaan. Hij/zij zit als het ware aan u vast omdat hij/zij wraak wil. Het is zaak voor mij om te kijken in welk leven dit ontstaan is en waarom deze karmische entiteit nog bij u zit. U mag gaan vergeven wat u deze entiteit ooit heeft aangedaan en mag u zelf vergeven. Na deze vergeving kunnen de banden worden verbroken en kan deze entiteit alsnog naar het licht. Dit voelt voor u beiden als een bevrijding. Hierbij maak ik gebruik van speciale instrumenten die de koorden tussen u beiden verbreken.

Ook hinderlijke energetische koorden van levende personen kunnen door middel van een speciale Ankh verbroken worden. Koorden die meestal vele levens geleden ontstaan zijn en die u tegenhouden op uw levenspad. Een karmisch koord tussen u en een bepaald (levend) persoon kan zeer hinderlijk zijn. U vervalt steeds in een zelfde patroon, bijvoorbeeld u valt steeds op verkeerde partners of er komen steeds dezelfde blokkerende thema's op uw pad.

 

Zie ook

 

Image by Zulmaury Saavedra
bottom of page