top of page
Image by Manuel Sandoval
Werkwijze

Indien mogelijk, reinig ik uw woning of gebouw op afstand. Op deze manier maakt het niet uit waar ter wereld uw woning staat.

U hoeft niet aanwezig te zijn, wel dien ik wel natuurlijk uw adres te weten. Ook de namen van de bewoners.

Dit geldt ook voor het reinigen van personen, alleen de naam is voldoende. Ik hoef geen foto. U hoeft tijdens het reinigen niet bereikbaar te zijn of speciale dingen te doen. Indien u dit wilt, kan ik u het exacte tijdstip doorgeven wanneer ik aan u ga werken. Nadat u gereinigd bent en ik uw zwakke punten/blokkades heb helpen aanpakken, dient u zich iedere dag af te schermen. U krijgt van mij een beschermingsoefening en ik leer u hinderlijke koorden te verwijderen om herhaling te voorkomen. 

Het kan echter zijn dat het reinigen van uw huis niet op afstand gaat. In dat geval moet ik naar u toekomen. Ik werk in een straal van ongeveer 100 km vanuit Echt en de voorrijkosten bedragen 0,30 cent per kilometer.

Ik werk niet met salie, maar met mijn helpers uit het Licht. Deze zijn gespecialiseerd in het aanpakken van negatieve energieën. Met behulp van een door mij op een speciale manier ingewijde Ankh, een specifiek symbool en een speciale pendel reinig ik uw woning. Daarna loop ik door de woning met rook van Palo Santo (heilig hout). 

Indien gewenst kan ik uw woning nakijken op de aanwezigheid van aardstralen en wateraders met behulp van een wichelroede. Indien aanwezig, neutraliseer ik deze. Dit is inclusief.

Het reinigen van personen op afstand is alleen mogelijk als er geen sprake is van energieën die karmisch aan u gebonden zijn. Indien er sprake is van karmische banden, dient u naar mijn praktijk te komen. Dit vergt namelijk een speciale aanpak.

Ook is het vaker noodzakelijk om in gevallen van zwarte magie naar mij toe te komen. Dit is per geval verschillend.

Het kan zijn dat ik de hulp van een collega moet inschakelen, zodat we samen kunnen werken om uw huis of om uzelf te reinigen. Dit is ook per geval verschillend en ligt aan de ernst van de situatie. De prijs blijft echter hetzelfde.

Ik streef er naar om u niet afhankelijk van mij te maken. Dit is voor beiden niet prettig en kost u veel geld. Na een reiniging op afstand of in mijn praktijk pak ik de oorzaak (zwakke plekken) bij u aan door middel van een consult. Zo wordt u sterker en kunnen negatieve energieën niet zo gauw meer aankleven, vooral in combinatie met het doen van beschermingsoefeningen. De blokkades kunnen ontstaan zijn in dit leven of in vorige levens. Behandeling hiervan vindt plaats in mijn praktijk. Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u deze consulten geheel of gedeeltelijk bij uw zorgverzekeraar declareren. Dit zijn namelijk energetische behandelingen of psychosociale behandelingen. Het ligt aan de situatie hoeveel behandelingen u nodig heeft. Dit is meestal 3 tot 4 behandelingen.

Om besmetting in de toekomst te voorkomen, dient u tevens dagelijks beschermingsoefeningen te doen. Deze leert u van mij. Ze zijn net zo noodzakelijk als iedere dag tandenpoetsen. Dit moet ook dagelijks gebeuren, anders krijg je gaten in je tanden en in dit geval in je aura. Zo kunnen de negatieve energieën weer gemakkelijk aanhechten.

 

Voor uw gemak kan ik uw eigen sieraad, zoals ring, armband of ketting (mits geschikt) inwijden met lichtenergieën. Biedt bescherming tegen alle negatieve energieën tussen de behandelingen door of om u in alle vrijheid de ruimte te geven aan u zelf te werken, zonder dat u gesaboteerd wordt door negatieve energieën. Het is ideaal als u er niet iedere dag aan denkt om beschermingsoefeningen te doen of als u het te omslachtig vindt om ze te doen. Kosten: 100 euro                          

Image by Myriam Zilles
bottom of page