top of page

Acerca de

Wie ben ik?

Ik ben Lidy Hubens en woon in Ohé en Laak, een klein dorpje aan de Maas. Ik ben geboren in 1960, gehuwd en moeder van twee volwassen zonen. Verder heb ik nog een kleinzoon. In 2006 kwam ik in een heftige spirituele ontwaking terecht, mijn hele wereld ging op zijn kop staan. Ik werd zeer gevoelig, zag en wist dingen die de meeste andere mensen niet zagen of wisten. Nadat ik deze ontwaking een beetje te boven was gekomen met behulp van mijn spirituele gids, heb ik een 5-jarige HBO-opleiding gedaan in natuurgeneeskundige therapie en energetische therapie. Ik heb dan ook een door de meeste zorgverzekeraars erkende praktijk:

 

 

 

Verder heb ik diverse opleidingen gedaan, zoals een Ankh-opleiding. Tevens ben ik gespecialiseerd in mensen te begeleiden bij een spirituele ontwaking (ontwaakte Kundalini-energie). Hier heb ik ook een website voor gemaakt:

Op een gegeven moment kwam ik in contact met specifieke helpers en krachtdieren. Ik ging mij levens herinneren waarin ik ook al met deze helpers gewerkt had. Het reinigen van huizen en personen kwam op mijn pad. Dit doe ik nu al verschillende jaren. Op een gegeven moment heb ik besloten om een aparte website te maken hierover, omdat ik steeds meer verzoeken kreeg om te reinigen.

bottom of page